- Advertisement -spot_img

TAG

gjaku

Shëndeti i gjakut dhe mënyrat natyrale në favor të tij

Gjaku është energjia që mban në lëvizje organizmin tonë. Normalisht, ai duhet të qarkullojë në trup pa u trazuar, duke transportuar ushqyesit e nevojshëm në...

Si ndikon tensioni i lartë i gjakut në humbjen e kujtesës

Sipas  një studimi, nëse tensioni i gjakut është mbi 13, te personat në moshën 50 vjecare, gjasat që ky person të preket nga skleroza...

Lidhja e shëndetit të zemrës me dhimbjen e shpatullës/ Ç’duhet të dini

Në një studim të publikuar në revistën Journal of Owupational and Environmental Medicine ekspertët shpjeguan se faktorët e rrezikut për sëmundjet e zemrës përfshijnë:...

Latest news

- Advertisement -spot_img