- Advertisement -spot_img

TAG

Harold Shipman

Historite e 3 vrasësve serial që kanë shokuar me krimet e tyre

Vrasjet që kryhen në mbarë botën janë po aq të tmerrshme sa edhe interesante.Por cilët janë vrasësit më 'të çmendur' dhe të frikshëm që...

Latest news

- Advertisement -spot_img