- Advertisement -spot_img

TAG

karta e identitetit

Ju ka skaduar karta e identitetit?/ Ja si do të veproni për të aplikuar.

Për të parandaluar rradhët e gjata dhe kontaktin e afërt fizik të njezërve, Ministria e Brendshme ka publikuar përpara disa javëve strategjinë që do...

Latest news

- Advertisement -spot_img