- Advertisement -spot_img

TAG

Kartë Blu

Kartë Blu për emigrantët, bashkim familjar dhe punësim. BE kërkon të tërheqë punëtorë të kualifikuar nga Ballkani

  Bashkimi Europian ka një skemë të re për tërheqjen e punëtorëve të kualifikuar vendet e treta si ato të Ballkanit, të ngjashme me skemën...

Latest news

- Advertisement -spot_img