- Advertisement -spot_img

TAG

Kryqezimi i Cerrikut

Kaos në kryqëzimin e Cërrikut në Elbasan

Ardhja e emigrantëve në qytetin e Elbasanit ka sjellë shtimin e më shumë mjeteve që lëvizin në rrugët kryesore dhe unazën e qytetit. Mungesa e...

Kryqëzimi i Cërrikut vazhdon të mbetet “ferr” për qytetarët dhe automjetet

Vendi që konsiderohet  si “ferr” për trafikun në Elbasan është kryqëzimi i Cërrikut. Çdo ditë aty krijohen radhë të gjata automjetesh. Kryqëzimi i Cërrikut...

Latest news

- Advertisement -spot_img