- Advertisement -spot_img

TAG

lengezim

Ndodh fenomeni i çuditshëm më gjakun e shenjtorit

Për supersticizët italianë dita e mrkurë nuk ka qenë dhe aq e bukur, pasi pavarësisht lutjeve të besimtarëve gjaku i San Gennarios, mbrojtësit të...

Latest news

- Advertisement -spot_img