- Advertisement -spot_img

TAG

LGBT

Kërkojnë heqjen e fjalës ‘nënë’ dhe ‘baba’, shpërthejnë reagimet ndaj komunitetit LGBT

Prej më shumë se disa muajsh, komuniteti LGBTI ka propozuar që fjala “nënë” dhe “baba” të zëvendësohen me fjalët “prindi1” dhe “prindi2”. Ky propozim,...

U vesh si femër në “Festivalin e Këngës 59”/ Kërcënohet këngëtari

Këngëtari Durim Morina, i njohur nga të gjithë si Mirudi, është vendosur në shënjestër të kritikave dhe kërcënimeve, e pranuar kjo nga vetë këngëtari. Arsyeja...

Komuniteti LGBT/ Kërkon të drejtën për të birësuar fëmijë

Komuniteti LGBT i ka drejtuar një letër Ministrisë së Drejtësisë, ku kanë shprehur kërkesën e tyre për të pasur të drejtën e birësimit edhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img