- Advertisement -spot_img

TAG

liqeni i Ohrit

Nga dragoi tek trupat e vdekur, legjenda mahnitëse për liqenin e Ohrit

Legjendat dhe gojëdhënat shqiptare të thëna brez pas brezi janë aq të pabesueshme saç janë edhe mahnitëse. Krijimi i liqenit të Ohrit, bukurisë së...

Latest news

- Advertisement -spot_img