- Advertisement -spot_img

TAG

Maske inteligjente Ashok Sridhar Holst

Inxhinierët holanzezë krijojnë maskën inteligjente/ Ja si i monitoron parametrat vitalë…

Inxhinierët holandezë po zhvillojnë një maskë "inteligjente" që monitoron parametrat vitalë të një përdoruesi, si temperatura dhe frymëmarrja, dhe i paralajmëron ata kur maska...

Latest news

- Advertisement -spot_img