- Advertisement -spot_img

TAG

"Mbyllur për pushime"

Stefan Çapaliku promovon librin e tij në Elbasan “Mbyllur për pushime”

Shkrimtari dhe dramaturgu shkodran Stefan Çapaliku ka promovuar në Elbasan librin e tij më të fundit "Mbyllur për pushime".Gjatë aktivitetit ku merrnin pjesë miq...

Latest news

- Advertisement -spot_img