- Advertisement -spot_img

TAG

njollat e kuqe

Pse shkaktohen njollat e kuqe në sy, dhe a janë të rrezikshme

  Njollat e kuqe në sy njihen ndryshe edhe si rrjedhje okulare ose hemorragji subkonjuktivale. Edhe pse mund të bëjnë shumë përshtypje, në përgjithësi këto...

Latest news

- Advertisement -spot_img