- Advertisement -spot_img

TAG

pakt

Bën një pakt vetëvrasjeje, çiftit u ishte kontrolluar shtëpia nga policia për pornografi të miturish

Një çift i martuar ushtarakësh në Britani që ndërruan jetë pas një pakti vetëvrasjeje, disa ditë para vdekjes u ishte kontrolluar shtëpia nga policia...

Bën paktin dhe organizuan një festë, çifti vetëvritet pa asnjë arsye

Një çift i devotshëm ushtarakësh britanikë, kanë vrarë veten me një marrvëshje mes të tyre, pasi kishin organizuar festën finale për miqtë që nuk...

Latest news

- Advertisement -spot_img