- Advertisement -spot_img

TAG

president artur guni

Artur Guni zgjidhet President i Federatës Shqiptare të Alpinizmit dhe Turizmit Malor (FSHALTM)

I mirënjohuri Artur Guni është zgjedhur President i Federatës Shqiptare të Alpinizmit dhe Turizmit Malor (FSHALTM). Sot në Asamblenë e Federatës Shqiptare tê Alpinizmit dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img