- Advertisement -spot_img

TAG

Presidente e Kosovës

Cila është pasuria e deklaruar e Presidentes së re të Kosovës?

Vjosa Osmani Sadriu u zgjodh Presidentja e re e Kosovës mbrëmjen e djeshme me 71 vota pro. Por cila është pasuria e deklaruar e Osmanit?...

‘Vjosa, fitore e një mendësie të re politike në Kosovë’

“Fitorja e Vjosës nuk është vetëm sukses i çështjeve gjinore, ajo është fitore e një mendësie të re politike dhe civilizimi në konsolidimin e...

Latest news

- Advertisement -spot_img