- Advertisement -spot_img

TAG

Princ Mile

“Bye torollake”, ja dhe diss-i i rradhës i Princit

Shumë personazhe të “Për’puthen” kanë zgjedhur të shfrytëzojnë në maksimum famën e tyre duke u bërë pjesë e muzikës. I fundit që i është...

Jo vetëm Princi, Aristelën e do e gjithë familja e tij

Një ditë më parë u trasmetua takimi mes Aristelës dhe Princit, një takim që u komentua shumë. U pa që takimi mes tyre shkoi...

Latest news

- Advertisement -spot_img