- Advertisement -spot_img

TAG

psikologe

Psikologia flet për pasojat e Covid dhe temperaturave tek të sëmurët mendorë

Spitali psikiatrik “Sadik Dinçi” në Elbasan ka filluar t’i rikthehet normalitetit pas periudhës së pandemiës dhe dhjetëra infektimeve që kaloi stafi i spitalit dhe...

Ja në cilën moshë fillojnë të shfaqen problemet mendore

Të dish se në cilën moshë fillojnë zakonisht sëmundjet mendore është një informacion shumë i rëndësishëm për psikologët. Kur dihet se kur fillon zakonisht...

Latest news

- Advertisement -spot_img