- Advertisement -spot_img

TAG

Retro

Retro në Kalanë e Elbasanit, dhjetëra qytetarët vizitojnë makinat e parkuara në bulevard

Zhurma e makinave të vjetra i është rikthyer qytetit të Elbasanit. Teksa, qytetarët nostalgjikë kanë mbushur bulevardin te “Kalaja e Elbasanit”  aty ku dhe...

Elbasan, Balla: AutoParku do të kthejë qytetin në atraksion turistik

Zhurma e makinave të vjetra i është rikthyer qytetit të Elbasanit. Në një aktivitet të zhvilluar me makina, një ndërthurje e bukur e traditës,...

Latest news

- Advertisement -spot_img