- Advertisement -spot_img

TAG

Shebenik-Jabllanicë

Stëbleva, një ndër atraksionet më të bukura turistike

Stëbleva është një ndër atraksionet më të bukura turistike të Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë. Ajo çka e bën të veçantë këtë fshat është natyra e virgjër...

13-vjetori i Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë, Soreca i pranishëm

Parku Kombëtar Shebenik Jabllanicë shënon sot 13-vjetorin e tij. Banorë të zonës dhe qindra te ftuar janë mbledhur në një nga zonat me te bukura...

Latest news

- Advertisement -spot_img