- Advertisement -spot_img

TAG

shendeti mendor

Mungesa e lumturisë te disa persona : Ç’është anhedonia

Anhedonia është një paaftësi për të përjetuar kënaqësi dhe njihet si një simptomë e depresionit dhe çrregullimeve të tjera të shëndetit mendor, por jo...

Shkollat virtuale , rrezik për shëndetin mendor të fëmijëve

Shkollat virtuale mund të të paraqesin më shumë rreziqe për shëndetin mendor dhe mirëqënien e fëmijëve dhe prindërve sesa të mësuarit normalisht, sipas një...

Latest news

- Advertisement -spot_img