- Advertisement -spot_img

TAG

silva bino vaksine covid shqiperi

Silva Bino: Vaksinimi në Shqipëri në periudhën Janar–Mars 2021

Ekspertja Silvia Bino nga Instituti i Shëndetit Publik flet për DW mbi strategjinë e vaksimit të popullsisë në Shqipëri dhe sigurimin e infrastrukturës për...

Latest news

- Advertisement -spot_img