- Advertisement -spot_img

TAG

Stacioni Hekurudhor

Stacioni hekurudhor në Elbasan në gjendje të mjerueshme

Dikur hekurudha ka qenë transporti publik më i frekuentuar prej qytetarëve pasi kushtet dhe çmimi kanë qenë të përballueshëm. Por sot, trenat i gjen rëndom...

Latest news

- Advertisement -spot_img