Stacioni hekurudhor në Elbasan në gjendje të mjerueshme

0

Dikur hekurudha ka qenë transporti publik më i frekuentuar prej qytetarëve pasi kushtet dhe çmimi kanë qenë të përballueshëm.

Por sot, trenat i gjen rëndom në stacion, me xhama të thyer, ulëse të shkatërruara, vagona që u mungon ndricimi. Por edhe pse në këto kushte, ka udhëtarë besnik që ende preferojnë këtë mënyrë transporti publik. Edhe pse në një gjendje të vështirë, trenat janë mbajtur në jetë me shumë mundim pasi janë të dobishëm për shtresat në nevojë, për shkak të cmimit që ofrojnë.

Pavarësisht kësaj situate asnjë nga institucionet përkatëse nuk ka marrë iniciativën të shqyrtojnë gjendjen në të cilën ndodhet ky stacion hekurudhor.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu