- Advertisement -spot_img

TAG

syte

Probleme me shikimin? Simptomat që nuk duhen shmangur

Ju ka ndodhur ndonjëherë që sytë t’ju kruhen aq shumë sa ju duket sikur bebja e syve të shkëputet e të bjerë? Kjo dhe...

6 hapa të thjeshtë që janë në favor të syve të lodhur

Shikimi është një proces shumë i rëndësishëm që kërkon të paktën 50% të funksioneve të trurit. Shikimi vështirësohet dhe dobësohet me kalimin e viteve...

Një mënyrë e thjeshtë për të fituar besimin e njerëzve të tjerë

Kur flasim me dikë, duam që ata t’ju besojnë fjalëve tona. Fatkeqësisht, jo gjithçka që themi perceptohet në mënyrën e duhur. Bright Side ka...

Pse shkaktohen njollat e kuqe në sy, dhe a janë të rrezikshme

  Njollat e kuqe në sy njihen ndryshe edhe si rrjedhje okulare ose hemorragji subkonjuktivale. Edhe pse mund të bëjnë shumë përshtypje, në përgjithësi këto...

Latest news

- Advertisement -spot_img