- Advertisement -spot_img

TAG

udhëzim

Fleta e votimit me numra/ Dalin udhëzimet se si duhet të votoni më 25 Prill

Në qendrat e votimit do të ketë postera të mëdhenj me numrat dhe emrat që iu korrespondojnë kandidatëve të partive apo koalicioneve politike. Kjo...

Latest news

- Advertisement -spot_img