- Advertisement -spot_img

TAG

Uji i bekuar

Uji i bekuar/Për shkak të pandemisë tradita e hedhjes së kryqit në ujë këtë vit ka munguar

6 janari shënon Ditën e Ujit të bekuar për besimtarët ortodoksë. Për shkak të pandemisë tradita e hedhjes së kryqit në ujë dhe kapja e...

Latest news

- Advertisement -spot_img