- Advertisement -spot_img

TAG

Votues

Përfundon marrja në dorëzim e kutive të votimit në Shijak

Ka përfunduar marrja në dorëzim e kutive të votimit në Shijak, ZAZ 25. Komisioni ka vendosur një pushim 60 minuta dhe pas një trajnimi të...

106-vjeçari nga Librazhdi, votuesi më i vjetër i zgjedhjeve parlamentare, që prej kohës së Nolit dhe Zogut

Në qytetin e Librazhdit, 106-vjeçari Zyber Carja është votuesi më i veçantë i këtyre zgjedhjeve parlamentare. 106-vjeçari ka votuar që nga koha e mbretit...

(Shifrat)/ Pjesëmarrja e votuesve krahasuar me zgjedhjet e vitit 2017

Deri në këto momente, zgjedhjet e këtij viti po tejkalojnë dukshëm për nga pjesëmarrja ato të vitit 2017. Siç mund ta shihni nga të dhënat...

Dita e zgjedhjeve/ 3.6 milion shqiptarë votues për 140 deputetë të rinj

Sot më 25 prill 2021, rreth 3 milion e 600 mijë shqiptarë të regjistruar në listat e votuesve, votojnë për 140 deputetët e rinj...

Sa votues të rinj marrin pjesë në zgjedhjet e 25 prillit

Kur na ndajnë vetëm pak ditë nga zgjedhjet e 25 prillit në vendin tonë, Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Ilirjan Celibashi me anë...

Në 25 prill votohet, por kur do të dalë rezultati?

Në 25 prill shqiptarët do u drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur Kuvendin e ri. Por kur do të dalë rezultati? Kreu i KQZ,...

Latest news

- Advertisement -spot_img