- Advertisement -spot_img

TAG

Zoom

Mësuesi i fizikës i “fal” nxënësve skena të nxehta me bashkëshorten. Harroi kamerën ndezur në Zoom

Një ngarje e pazakontë është regjistruar në Kolumbi, ku një mësues fizike i një shkolle katolike përvec mësimit online i ka falur studentëve dhe...

Incident i sikletshëm!Deputeti kanadez shfaqet nudo gjatë mbledhjes

Një skandal ka plasur në Kanada, kjo pasi një deputet është shfaqur nudo në një mbledhje me Zoom të një komisioni parlamentar. 46-vjeçari William Amos...

Ndryshoni sfondin kur shfaqeni në Zoom për të lënë përshtypje sa më dinjitoze

Shkaku i mbylljes nga rreziku i përhapjes së coronavirusit, shumë njerëz detyrohen që të bëjnë paraqitje të ndryshme nga shtëpia, nëpërmjet platformave të shumta...

Latest news

- Advertisement -spot_img