- Advertisement -spot_img

TAG

zyrih grua shqiptare

Zbuloi tradhëtinë e burrit me një vajzë të re, gruaja shqiptare bën të pamendueshmen

Tradhtia e burrit e ka bërë një grua shqiptare që të helmojë bashkëshortin dhe pastaj t’i lidhë kabllon në fyt. Ngjarja ka ndodhur në...

Latest news

- Advertisement -spot_img