Ulsi Manja e nis me furtunë, pezullohen dy zyrtarët e parë

0

Dy psikologë-specialistë të burguyt të Reçit janë pezulluar nga detyra mbrëmjen e sotme.

Njoftim për media

Me urdhër të ministrit të Drejtësisë z.Ulsi Manja u pezulluan nga detyra:

Arnaldo Hoxha dhe Mario Laloshi, që të dy me funksionin specialist-psikolog në sektorin e çështjeve shoqërore pranë IEVP Reç në Shkodër.

Ministri z.Manja e firmosi urdhërin për pezullimin e të dy punonjësve dhe fillimin e hetimit administrativ ndaj tyre.

Ndërkaq, për në IEVP Reç janë nisur grupet e inspektimit nga DPB dhe SHKBB për të zbardhur rastin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here