Dhuna në selinë e PD/ Rama: Mund të kishte degjenuar në diçka të pangushëllueshme

0

Rama: Janë e njëjta mbetje e ndarë në gjysmë, e pariciklueshme. Arsyeja pse janë kështu nuk janë këta të dy. Asnjëri nuk është zgjedhja ime. Në sytë e mi, jo si kundërshtar, as si kryetar i shumicës, por si dikush që e ka ndjekur historinë politike të këtij vendi, të dy janë njëri është ndarë në dy pasqyra. Historia e PD është e të dyve së bashku. I dyti është futur në skenë nga i pari. Për mua është nevoja për paqe dhe urtësi. Jo thjesht për PD, por është moment delitak. SHQUP u kthye në kështjellë në mes të Tiranës, me një ushtri brenda, e karikuar me një sistem fortifikimi me hekura, e një ushtri jashtë e karikuar për të sulmuar me çekiç e varrë, mund të kishte degjenuar në gjakderdhje. Si njëri- si tjetri, nga të dyja kufomat politike që e kanë marrë peng atë parti. Për fat të keq ishin të gatshëm ta luanin deri në fund lojën e mbrojtjes së kështjellës me gjakun e demokratëve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu