Enkelejda Hoxha kërkoi gjykim të shkurtuar, Gjykata merr vendimin

0

Gjykata ka paranuar ditën e sotme kërkesën e Enkelejda Hoxhës dhe 9 të pandehurve të tjerë për gjykim të shkurtuar. Seanca do të mbahet në datë 25 tetor. Vijon…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here