Hodhi 3 mijë euro në mbeturina, punëtorët e kompanisë së pastrimit ia kthejnë paratë pronarit

0

 

Dy persona që cilët mbledhin mbeturinat gjetën diçka shumë të vlefshme. Brenda një kolltuku fshihej një shumë e konsiderueshme parash.

Të hollat nuk hezituan t’ia kthejnë pronarit i cili në shenjë falënderimi të dyve ua dha nga 100 dollarë.

E punëtorët që hoqën mbeturinat e kuptuan se aty ka para vetëm pasi i kontaktoi pronari i parave.

Aty fshiheshin rreth 2500 dollarë, 1 mijë euro dhe disa para të valutave tjera.

Të hollat nuk hezituan t’ia kthejnë pronarit, por fillimisht e pyetën rreth tyre.

Punëtorët ndihen mirë për gjestin e bërë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu