Infektohet me COVID-19 punonjësja e bankës në Elbasan

0

Infektohet me COVID-19 një punonjëse e bankës së nivelit të dytë në Elbasan.

Nga tamponimi i rasteve të dyshuara me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit në këtë qytet, ka rezultuar pozitive punonjësja e një banke të nivelit të dytë.

Ende është e paqartë nga e ka marrë punonjësja infeksionin ndërkohë që ambientet e kësaj banke i janë nënshtruar dezinfektimit dhe punonjësit e tjerë tamponimit.

Gjithashtu sot u shënua edhe viktima e parë në Elbasan nga koronavirusi. Bëhet fjël për një 60 vjeçar që mendohet se e mori infeksionin në Tiranë ndërsa trajtohej për një patologji tjetër.

Aktualisht në Elbasan janë 16 persona pozitivë me COVID-19, pjesa dërmuese e të cilëve ndodhen të vetizoluar në banesat e tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu