Këmbimi Valutor, 06 Qershor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.8 Shitet 101.5

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 142.3 Shitet 143.2

Franga Zviceriane: Blihet 111.7 Shitet 112.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here