Kryeministri Rama jep lajmin për Shkodrën: Nisi sot fushata e hedhjes së insektit që…

0

Kryeministri Rama në facebook:

Nisi sot në zonën e Reçit Shkodër, fushata e hedhjes së insektit që lufton “grerëzën e zezë” të gështenjave

Kjo metodë e çertifikuar nga BE siguron ruajtjen dhe mirëmbajtjen pa pasur nevojën e përdorimit të kimikateve duke garantuar cilësinë e këtij produkti shumë të kërkuar në tregun vendas dhe ndërkombëtar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here