LAJM I FUNDIT/ Enkelejda Hoxha kërkon gjykim të shkurtuar: “Liroi nga burgu të fortët”

0

Enkelejda hoxha dhe 8 të pandehur të tjerë kanë kërkuar gjykim të shkurtuar në senacën paraprke. Në seancën paaraprake gjykim të shkurtuar kanë kërkuar Aldo Tabakun, Manuela Mallkuçin, Bledar Petani, Sajmir Petani, Altin Skëndaj, Gazmir Nezaj dhe Gentjan Nezaj. Vijon…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here