Lulzim Basha del në konferencë të jashtëzakonshme: Me 18 dhjetor u ndamë përfundimisht nga hijet e të shkuarës

0

Që nfga shtatori, PD në bashkëpunim të ngushtë me SHBA dhe BE ka përcaktuar agjendën politike dhe po udhëheq me aksionin e saj finalizimin e luftës së gjatë pa kompromis për të shembur regjimin e Edi Ramës, i cilësuar si më i korruptuari në rajon. Nismat tona parlamentare me aferat e incineratoreve, masakres zgjedhore te 25 prillit. Konceptimi prej nesh i një refrome kushtetuese jetike per cclirimin e demokracise nga kapja e autokratëve, të cilët kanë krijuar permes kushtetutes pëerjetesimin e pushtetit. Përballja jonë me kastën 30 vjeccare që mban pandëshkueshmërinë, të gjithë këto kanë tronditur më fort se asnjëhere sistemin e kalbur dhe kanë ngjallur shpresën se një epoke e re po troket. ERpoka e sundimit të ligjit, e nje drejtësie efikase ku krimi dënohet. Epoka e Shqipërisë normale, e drejtësie, dinjitetit dhe mireqenies. Në kluvendin e 18 dhjetorit vazhduam me nismat tona për pastrimin e partisë nga hijet e te shkaurës. Morem vendime te rendesishme ne kidhje me aletatin SHBA që ka vënë nën shënjester regjimet autokratike si armike te demokracisë. Kthyem në standard ata që shpallen non-grata nga SHBA-të nuk mund te jene në pozicione drejtuese.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu