Ngjyra e syve/ Çfarë do të thonë për personalitetin tuaj

0

Sytë janë pasqyra e shpirtit. Shikimi në sytë e dikujt mund t’ju tregojë shumë për sjelljen e tij. Ata arrijnë të tregojnë se kur një person gënjen, flirton, ndihet i turpëruar, është i mërzitur, i shqetësuar ose i trishtuar. Kjo ‘sjellje’ e syve tregon gjendjen tonë emocionale, por ngjyrat e syve janë kodi i personalitetit tonë.

1. Sytë e zinj

Nëse keni sy të zinj, jeni një person misterioz si nata. Ju jeni të përgjegjshëm dhe të besueshëm. Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, njerëzit e tjerë ju njohin për shumë besnikë. Njerëzit me sy të zinj janë gjithashtu të rezervuar, janë të mirë në ruajtjen e sekreteve.

2. Sytë kafe

Shumica e njerëzve në botë i kanë sytë kafe. Ata janë shumë pozitivë, të thjeshtë dhe krijues. Karakteristikat e këtyre njerëzve janë shumë të larmishme. Ata janë me fat dhe përshtaten shumë mirë me ambientin që i rrethon. Gjithashtu janë të sigurt, të kujdesshëm, tërheqës dhe praktikë. Zakonisht ata kanë probleme me vetë-shprehjen.

3. Sytë blu

Njerëzit me sy blu janë ekstrovert. Nëse keni sy blu, me siguri jeni të zgjuar, paqësor dhe keni qëndrueshmëri të fortë. Gjithashtu jeni vëzhgues të mprehtë dhe shumë tërheqës.

4. Sytë jeshil

Vetëm 2% e njerëzve kanë sy jeshil. Karakteristika kryesore e syve jeshil është inteligjenca. Njerëzit me këtë ngjyrë sysh janë kuriozë dhe natyrisht tërheqës. Natyra e tyre enigmatike dhe xhelozia janë të metat e tyre.

5. Sytë gri

Njerëzit me sy gri kanë lindur për të udhëhequr. Ata kanë personalitet të fortë, por janë të butë. Mençuria, qetësia, pasioni dhe niveli i ulët i agresivitetit i dallon nga njerëzit e tjerë. Ata janë racionale dhe, ndonjëherë krijues.

6. Sytë e shkruar

Zakonisht këta lloje sysh përbëhen nga hije të ndryshme blu, jeshile dhe kafe. Ju jeni me fat nëse i keni sytë e shkruar, sepse ata shprehin mister dhe elegancë. Ju jeni pak djallëzorë, por shumë të ndjeshëm. Emocionet luajnë një rol të madh në jetën tuaj. Jeni të mprehtë dhe të paparashikueshëm.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu