“Nuk ta prek fëmijën me dorë,nëse nuk voton PS-në”,Çollaku hedh akuza ndaj doktoreshës

0

 

Kreshnik Çollaku:

Një rast që do ta ndjek deri në fund, kam bërë fushatë në rrethin e Klosit. Ky kishte një fëmijë me sëmundje kronike dhe mjekja e zonës ishte një eksponente e PS-së. shkoj atje i takoj dhe më thotë do të jap votën. Pas një jave më merr ky burri në telefon dhe më thotë jam në hall të madh me ty, më ka ardhur doktoresha e djalit në shtëpi dhe i thashë me burrni do tja jap Kreshnikut dhe më tha doktoresha që djalin që ke sëmurë do e zësh be tani dhe votën do ja japësh PS-së se unë nuk do ta prek me dorë. Nuk ka më politikë, ai personazh dhe un do ta bëjë betejën e jetës, smund të jetë më njeri ai personazh. I thashë tij babait që mos i prish benë e djalit dhe mos ma jep votën mua.

Vijon…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here