Parlamenti rrëzon dekretet e Presidentit dhe ngritjen e Komisionit për Becchetti-n

0

Mazhoranca ka rrëzuar dekretin e Presidentit për rishikim e buxhetit 2021.

Rezultati:

Pro 43

Kundër 76

Abstenim 0

Dekreti për rishikimin e Ligjit të emigrantëve

43 vota pro

76 kundër

0 anbstenim

Ngritja e Komisionit për Becchetti-n

46 pro

76 kundër

0 abstenim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here