Pas ikjes së Ergys Verdhos, zyrtarizohet kreu i ri i ARRSH-së

0

Postimi i Plotë

Drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar, Evis Berberi, inspektoi ecurinë e punimeve 🏗 në Bypass-in e Vlorës
🚜Puna në këtë kantier vazhdon me ritme shumë të larta 📈 në të gjithë gjatësinë, me qëllim që kjo arterie të bëhet e aksesueshme për qarkullimin e automjeteve 🚗 gjatë këtij sezoni turistik, duke e lehtësuar ndjeshëm lëvizjen drejt jugut 🛣
Gjatë inspektimit u vu re se ka përfunduar: ✅
– shtresa e parë asfaltike në pothuajse 20 km të projektit,
– ndërtimi i Urës Nr.1️⃣, Urës Nr.2️⃣ dhe po punohet intensivisht në urën Nr.4️⃣.
Gjithashtu, kanë përfunduar të gjitha rrethrrotullimet dhe po vazhdon puna për ndriçimin 💡dhe pajisjen e tyre me sinjalistikën e nevojshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here