Përfundon procesi i votimit në burgun e grave Ali Dem

0

Ka përfunduar procesi i votimit në burgun 325 në Ali Dem, Qendra e Votimit 1690 në Kzaz 31 .

Sekretari i komisionit Olti Pashaj ka deklaruar se të 31 gratë të cilat ishin në listën për të votuar kanë marrë pjesë dhe kutia do të dorëzohet në KQZ në orën 19:00.

“Procesi ka shkuar shumë mirë dhe kanë ardhur për të votuar të gjithë personat e pajisur me dokumentacion të rregullt. 31 gratë që ishin në listë për të votuar dhe kanë votuar të gjitha. Ne po presim që të vijë raporti nga KQZ-ja dhe të bëjmë dorëzimin në orën 19:00.”, u shpreh sekretari i komisionit Olti Pashaj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu