Përmbytjet nga reshjet, situata në qarkun e Elbasanit

0

Ne qarkun Elbasan gjate oreve te nates ka pasur renie te sasise se reshjeve dhe intensitetit te tyre. Si rrjedhoje kemi permiresim te situates referuar dites se djeshme.

Ne akset rrugore nacionale kemi pasur prani te paperfillshme tnerteve e aluvioneve dhe nuk kane ndikuar ne qarkullimin e mjeteve.
Prurjet e lumenjve e te perrenjve kane qene deri mesatare e nuk kane sjelle probleme.
Aktualisht eshte terhequr uji nga tokat bujqesore ne Muriqan, Nj.A Gjrrgjan, bashkia Elbasan, dhe  nuk kemi siperfaqje nen uje.
Furnizimi me energji elektrike ka qene me problematika e me nderprerje tek fidrat 6 e 7 per zonen Prrenjas e fshatrat qe kufizojne me Pogradecin si dhe fidri i Mokres.
Fidrin nr.3 ne Nj.A Lunik, e Orenje, bashkia Librazhd. Si edhe disa gabina jane jashte pune ne Godolesh, Qerret, e Gracen.
Ne terren jane duke punuar punonjesit e OSHE.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu