Probleme me pasurinë dhe figurën, KPK shkarkon nga detyra Fatmira Hajdarin

0

Problemet me pasurinë dhe me figurën, KPK merr vendimin final për Fatmira Hajdarin.

KPK ka shkarkuar nga detyra Fatmira Hajdarin.

Në përfundim të seancës, Hajdari tha se ishte vendim i pritshëm, e ndërsa avokati Maks Haxhia tha se do ta apelojnë vendimin.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu