Serrë teknologjike me afro 900 bimë marijuanë, arrestohet 27-vjeçari

0

Një 27-vjeçar nga Palermo u arrestua për rritjen e marihuanës dhe vjedhjen e energjisë elektrike. Agjentët gjetën një prodhim shtëpie në një vilë.

Në bodrum, që shtrihej në një sipërfaqe prej rreth 600 metra katrorë, u gjetën 891 bimë. Kultivimi kishte pajisje, pothuajse të gjitha të gjeneratës së fundit, të përdorura për të rritur serrën: filtra karboni, ventilim voluminoz, sisteme tharjeje dhe ndriçimi, kondicionerë dhe pompa nxehtësie të nevojshme për të riprodhuar mikroklimën e favorshme për rritjen e perimeve.

Teknikët kanë vlerësuar se vlera e sistemeve dhe pajisjeve, elektronike dhe mekanike, ishte rreth 90 mijë euro. Lidhja e paligjshme me rrjetin publik të energjisë elektrike u gjet nën tokë. Substanca narkotike, nëse vendoset në treg, do të kishte një vlerë të vlerësuar prej rreth 200 mijë euro. lasiciliawebtv

Infowebtv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here