Shkuan të arrestonin trafikantin, shtangen nga “roja” gjigant që iu del përpara

0

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Zagreb të Kroacisë ku pólicia teksa ka shkuar për të árrestuar një tráfikant droge në Zagreb, është përballur me një rrézik shumë më të pazakontë.

Ngjarja e réndë ka ndodhur në shtëpinë e 37-vjeçarit që u árrestua, ku është gjetur një gjarpër gjigant 5.5 m të gjatë që peshonte 50 kg.

Pas përfundimeve të hetimeve, Pólicia e Zagrebit publikoi detajet e árrestimit të 3 korrikut, gjatë së cilës iu desh të tregonte vëmendje dhe kujdes edhe për një kafshë të pazakontë. Pra një piton me një gjatësi 5.5 metra dhe peshonte 50 kilogramë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu