S’keni parë kurrë një gjë të tillë! Ka nisur puna, princi saudit po ndërton qytet në shkretëtirë (PROJEKTI)

0

Konceptet e sapo zbuluara të dizajnit tregojnë një qytet futuristik me mure, e me pasqyrë nga jashtë, që shtrihet nga Deti i Kuq në lindje përgjatë shkretëtirës dhe në një varg malesh
Princi saudit të kurorës Mohammed bin Salman ka një plan të “çmendur”. Ai do të ndërtojë një qytet të gjatë dhe të ngushtë, më shumë se 105 milje (168.9 km) të gjatë, për ta mbushur me 9 milionë banorë dhe që funksionon tërësisht me energji të rinovueshme. Ky është vizioni që udhëheqësit e Arabisë Saudite kanë për The Line, pjesë e një “projekti giga” që do të riformojë mbretërinë.

Konceptet e sapo zbuluara të dizajnit tregojnë një qytet futuristik me mure, e me pasqyrë nga jashtë, që shtrihet nga Deti i Kuq në lindje përgjatë shkretëtirës dhe në një varg malesh.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu