Spitali i shkretuar i Bulqizës nuk ka mjekë

0

BULQIZË- Spitali i Bulqizës është shndërruar në një qendër shëndetësore. Prej vitesh, ky spital nuk ka mjekë specialistë si kirurg, Anestezist, Ortoped-Traumatolog, Gjinekolog, Reaminator si dhe Otolaringolog.

Mbi 50 mijë banorë janë të detyruar të udhëtojnë drejt spitaleve të Peshkopisë, Burrelit ose në Tiranë, ndërsa për urgjencat përdoret helikopteri. Të aksidentuarit në rrugë apo në minierë transportohen nga ajri drejt Tiranës, sepse ky spital nuk mund t’u vijë në ndihmë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu