- Advertisement -spot_img

TAG

Administrata

Del urdhri për punën në administratës/ Kush duhet të jetë i pranishëm fizikisht! Orari do të varet nga…

Pas vendimit të qeverisë për ristrukturimin e punës në institucionet e saj, zbardhet urdhri i detajuar që duhet të respektojnë punonjësit gjatë gjithë...

Vendimi i Këshillit të Ministrave/ Punonjësve të administratë u zgjaten oraret e punës

Në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave është vendosur zgjatja e orëve të punës dhe të pushimet në instuticionet shtetërore. Në vendim thuhet...

Administrata do punojë nga shtëpia, zyrtarizohet rregullorja që do zbatohet

Administrata do të punojë në distancë, çka do të thotë se përgjatë gjithë kohës së pandemisë një pjesë e punonjësve nuk do të shkojnë...

Latest news

- Advertisement -spot_img