- Advertisement -spot_img

TAG

aplikacion

WhatsApp pritet të vijë me një ndryshim të ri,mjaft të kërkuar

Facebook, pronari i aplikacionit të njohur për komunikim të menjëhershëm, WhatsApp, po punon për të shtuar një veçori të re në të. Faqet e lajmeve...

Infowebtv tani në Play Store dhe App Store. Shkarkoni aplikacionin!

Infowebtv dëshmon edhe njëherë se është bashkudhëtar i teknologjisë dixhitale. Pas një punë mjaft të kujdesshme dhe profesionale, inxhinierët tanë dizenjuan aplikacionin Infowebtv i cili...

Latest news

- Advertisement -spot_img